§ 18 Autot palveluineen yhteishankinnan sisäinen kevennetty kilpailutus 2278 Ajoneuvopalvelussa (Kotih. Hyvinkää, yökköjen auto)

Lataa 

KEUHDno-2024-1890

Päätöspäivämäärä

1.7.2024

Päätöksen tekijä

kotona asumista tukevien palvelujen päällikkö

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen hallintosääntö (aluevaltuusto 25.1.2024 § 4)
Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen delegointisääntö (hyvinvointialuejohtaja 10.5.2024 § 24)

Kuvaus

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen (Keusote) Hyvinkään kotihoidon puolesta kilpailutettiin Autot palveluineen yhteishankinnan sisäisenä kevennettynä kilpailutuksena uusi auto (1 kpl). Tarjouksen viimeinen jättöpäivämäärä oli 28.02.2024.  
Hankinnan kohteena oli Hansel autoluokka Pieni keskiluokka -luokan auto. Autolta vaadittiin seuraavia ominaisuuksia: Etuveto, automaattivaihteisto, käyttövoima: Plug -in hybrid, CO2 -enimmäispäästö (g/km) 50, henkilömäärä: Viisi (5) ja korimallina vaadittiin katumaasturia. 


Lisäksi vaadittiin lisävarusteina ja -palveluina: 
Talvirenkaat nastoilla (Premium), peruutuskamera, ensiapupakkaus, ilmastointi, sähkötoimiset etupenkit ja ikkunat, ohjaamoon kumimatot, Mode 2 ja 3 latauskaapelit, kaistavahti ajoavustin, hätäjarrutusavustin, led -ajovalot, esilämmitys sovelluksella tai muulla vastaavalla tavalla ja sähkölämmitteiset sivupeilit.


Saapuneita tarjouksia tuli yksi (1): Auto-Bon Oy:n tarjous. Auto-Bon Oy:n tarjouksen kokonaishinta yhdelle autolle sisältäen autoveron on 36 212,96€ (Alv 0 %) ja Alv:n kanssa (24%) 44 535,39€.  Auto-Bonin tarjous oli vaihtoehtoinen, sillä auto ei ole katumaasturikorimallinen Ajoneuvopalvelun kuvauksen mukaan mutta siinä on katumaasturin suuri maavara 189mm. Tarjouspyynnön ehtojen mukaisesti Keski-Uudenmaan hyvinvointialue voi hyväksyä tai hylätä vaihtoehtoisia tarjouksia, mikäli ei saada yhtään täysin tarjouspyynnön mukaista tarjousta.


Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelle Autot palveluineen yhteishankinnalla saadaan volyymietuja, joka siirtyy huoltoleasingin kuukausihintaan. 

Päätös

Päätän, että Keski-Uudenmaan hyvinvointialue hylkää Auto-Bon Oy:n vaihtoehtoisen tarjouksen ja keskeyttää kilpailutuksen.

 
Valtuutan hankintapalvelujen yhteisten palvelujen hankinta-asiantuntijat täytäntöön panemaan päätöksen Ajoneuvopalvelu -kilpailutusohjelmassa tämän päätöksen mukaisesti.
 

 

Tämä asiakirja on sähköisesti hyväksytty Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen asianhallintajärjestelmässä.

Allekirjoitus

Heidi Hallikainen, koordinoiva esimies

Organisaatiotieto

Strategia, kehittäminen ja tukipalvelut