§ 20 Päätös mielenterveys- ja päihdepalvelujen koordinoivan esihenkilön valinnasta

Lataa 

KEUHDno-2022-297

Päätöspäivämäärä

28.11.2022

Päätöksen tekijä

hyvinvointialuejohtaja

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen hallintosääntö (aluevaltuusto 16.6.2022 § 42)

Kuvaus

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen mielenterveys- ja päihdepalvelujen koordinoivan esihenkilön vakituinen virka on ollut haettavana 28.9.-12.10.2022 välisen ajan. Virka oli haettavana sisäisellä ilmoittautumismenettelyllä. Sisäinen ilmoittautumismenettely kohdistui liikkeenluovutuksen piirissä oleviin viranhaltijoihin Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymässä, Ridasjärvellä, Keski-Uudemaan kuntien opiskeluhuollossa ja Etevassa. Viran kelpoisuusehtona oli soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

 

Virkaa haki määräaikaan mennessä viisi (5) hakijaa, jotka täyttivät säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot löytyvät kokonaisuudessaan Laura -rekrytointijärjestelmästä.

 

Hakijat haastateltiin ja haastattelijoina toimivat palvelujohtaja sekä aikuisten mielenterveys-, päihde- ja sosiaalipalvelujen päällikkö.

 

Hakemuksen, haastattelun ja ansiovertailun perusteella Sirpa Litmanen todettiin sopivaksi mielenterveys- ja päihdepalvelujen koordinoivan esihenkilön virkaan. Valittu on lisäksi työkokemuksensa ja osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteella todettu kyvykkääksi hoitamaan avoinna ollutta virkaa.

 

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu henkilö esittää hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

Päätös

Päätän, että

  • mielenterveys- ja päihdepalvelujen koordinoivan esihenkilön virkaan valitaan Sirpa Litmanen.
  • viran hoito alkaa 1.1.2023.
  • päätös on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittava henkilö on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan.
  • viran koeaika on kuusi kuukautta.

 

Tämä päätös on sähköisesti hyväksytty Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen sähköisessä hallintajärjestelmässä.

 

 

Allekirjoitus

Mikko Komulainen, hyvinvointialueen johtaja

Organisaatiotieto

Yhteiset palvelut -tulosalue