§ 33 Hyvinvointialueen turvallisuustyöryhmien perustamis- ja jäsenten nimeämispäätös

Lataa 

KEUHDno-2022-412

Päätöspäivämäärä

23.12.2022

Päätöksen tekijä

hyvinvointialuejohtaja

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen hallintosääntö §23 hyvinvointialuejohtajan tehtävät ja toimivalta (aluevaltuusto 8.12.2022 §90)

Kuvaus

Keusoten turvallisuuden eri työryhmiä, tehtäviä ja kokoonpanoja on kehitetty vuoden 2022 aikana monialaisessa yhteistyössä osana hyvinvointialueen valmistelua. Turvallisuuden kokonaisuuden rakenteita, tehtäviä ja nimeämisiä on valmisteltu työpajoissa ja hyväksytty kuntayhtymän operatiivisessa johtoryhmässä 8.11.2022.  Johtotiimit ovat nimenneet työryhmiin alueensa edustajat ja varahenkilöt.

Keusoten toimintakautena on ollut 17 eritasoista turvallisuuden työryhmää/tiimiä. Valmistelun tavoitteena on ollut turvallisuuden työryhmien/tiimien vastuiden ja työnjaon selkiyttäminen, resurssien ja asiantuntijuuden tehokkaampi käyttö, päällekkäisen tekemisen poistaminen sekä yhteistyön parantaminen.

Kehittämistyön tuloksena on valmistunut kuvaus Keusoten turvallisuuden osa-alueista sekä turvallisuuden osa-alueita vastaavat työryhmät, tehtävät ja esitys nimettävistä jäsenistä (liite 1).
Tällä päätöksellä esitetään, että nykyisen 17 turvallisuuden työryhmän/tiimin sijaan muodostetaan 7 työryhmää ja nimetään niihin jäsenet liitteen 1 mukaisesti.

 

Päätös

Päätän, että turvallisuuden työryhmät ja tehtävät perustetaan ja jäsent nimetään esityksen mukaisesti.
Tällä päätöksellä uudet työryhmät aloittavat toimintansa nimettyjen puheenjohtajien kutsumana tammi-helmikuun 2023 aikana.
Tällä päätöksellä lakkautetaan 1.1.2023 alkaen aikaisemmat Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymässä perustetut turvallisuuden työryhmät ja tiimit.

 

Tämä asiakirja on sähköisesti hyväksytty Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen asianhallintajärjestelmässä.

Allekirjoitus

Mikko Komulainen, vt. hyvinvointialuejohtaja

Organisaatiotieto

Strategia, kehittäminen ja tukipalvelut