§ 6 Geriatrin virkavalinta, kotiin ja kuntoutukseen annettava lääkärituki

Lataa 

KEUHDno-2023-344

Päätöspäivämäärä

31.1.2023

Päätöksen tekijä

sairaalapalvelujen päällikkö

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen hallintosääntö (aluevaltuusto 8.12.2022 § 90)
Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen delegointisääntö (hyvinvointialuejohtaja 30.12.2022 § 35)

Kuvaus

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen Geriatrin vakituinen virka on ollut haettavana 15-39.12.2022 välisen ajan. Virka on ollut ulkoisesti haettavana hyvinvointialueen kotisivuilla sekä ulkoisilla rekrytointisivustoilla. Viran kelpoisuusehtona oli terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädettyä laillistusta lääkärin kelpoisuudesta tai lupaa toimia lääkärin tehtävissä Suomessa.

Virkaa haki määräaikaan mennessä yksi hakija ja hakija täytti säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot löytyvät Laura-rekrytointijärjestelmästä. Hakija haastateltu sairaalapalveluiden päällikön sekä ylilääkärin toimesta.
Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun perusteella sopivin hyvinvointialueen geriatrin virkaan on Tapani Vire. Valittu on lisäksi työkokemuksensa ja osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteena kyvykkäin hoitamaan avoinna ollutta virkaa.

Virassa noudatetaan koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu henkilö esittää hyväksyttävä lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

Päätös

Päätän, että:

  • geriatrin virkaan valitaan Tapani Vire.
  • viran hoito alkaa sopimuksen mukaan
  • päätös on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittava henkilö on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan
  • virassa noudatetaan koeaikaa, koeaika on 6 kuukautta

 

Tämä asiakirja on sähköisesti hyväksytty Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen asianhallintajärjestelmässä.

Allekirjoitus

Katariina Korhonen, sairaalapalveluiden päällikkö

Organisaatiotieto

Strategia, kehittäminen ja tukipalvelut