§ 7 Geriatrin virkavalinta, kotiin ja kuntoutukseen annettava

Lataa 

KEUHDno-2022-374

Päätöspäivämäärä

31.1.2023

Päätöksen tekijä

sairaalapalvelujen päällikkö

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen hallintosääntö (aluevaltuusto 8.12.2022 § 90)
Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen delegointisääntö (hyvinvointialuejohtaja 30.12.2022 § 35)

Kuvaus

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen geriatrin vakituinen virka on ollut haettavana 1.12.2022-12.1.2023 välisen ajan. Virka on ollut ulkoisesti haettavana hyvinvointialueen kotisivuilla sekä ulkoisilla rekrytointisivustoilla. Viran kelpoisuusehtona oli  terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädettyä laillistusta lääkärin kelpoisuudesta tai lupaa toimia lääkärin tehtävissä Suomessa. 

Virkaa haki määräaikaan mennessä yksi hakija, joka täytti säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijan koulutus- ja työkokemustiedot löytyvät Laura-rekrytointijärjestelmästä.Hakija haastateltu sairaalapalveluiden päällikön sekä ylilääkärin toimesta. 
Hakemuksen sekä haastattelun perusteella sopivin hyvinvointialueen geriatrin virkaan on Päivi Jokela. Valittu on lisäksi työkokemuksensa ja osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteena kyvykkäin hoitamaan avoinna ollutta virkaa.

Virassa noudatetaan koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu henkilö esittää hyväksyttävä lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

Päätös

Päätän, että:

  • geriatrin virkaan valitaan Päivi Jokela
  • viran hoito alkaa sopimuksen mukaan
  • päätös on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittava henkilö on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan
  • virassa noudatetaan koeaikaa, koeaika on 6 kuukautta 

 

Tämä asiakirja on sähköisesti hyväksytty Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen asianhallintajärjestelmässä.

Allekirjoitus

Katariina Korhonen

Organisaatiotieto

Strategia, kehittäminen ja tukipalvelut