§ 4 Hankintapäällikön virkavalinta

Lataa 

KEUHDno-2022-370

Päätöspäivämäärä

31.1.2023

Päätöksen tekijä

hyvinvointialuejohtaja

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen hallintosäännön 52 § (aluevaltuusto 8.12.2022 § 90).
 

Kuvaus

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen hankintapäällikön virka on ollut haettavana 1.– 15.12.2022 välisen ajan. Virka on ollut ulkoisesti haettavana hyvinvointialueen kotisivuilla sekä ulkoisilla rekrytointisivustoilla. Viran kelpoisuusehtona oli soveltuva korkeakoulututkinto sekä perehtyneisyys tehtäväkenttään.

Virkaa haki määräaikaan mennessä 19 hakijaa, joista kaikki hakijat täyttivät säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot löytyvät Laura-rekrytointijärjestelmästä. 2 hakijaa perui hakemuksensa hakuprosessin aikana.

Haastatteluihin kutsuttiin hakemuksien ja ansiovertailun perusteella 6 hakijaa. Haastattelijoina toimivat hallintojohtaja, lakimies ja johtava hankinta-asiantuntija.

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun perusteella sopivin hyvinvointialueen hankintapäällikön virkaan on Timo Liukkunen. Valittu on lisäksi työkokemuksensa ja osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteella kyvykkäin hoitamaan avoinna ollutta virkaa.

Virassa noudatetaan koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu henkilö esittää hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

Päätös

Päätän, että:

  • hankintapäällikön virkaan valitaan Timo Liukkunen, varalle **henkilötieto poistettu**
  • hankintapäällikön viran hoito alkaa sopimuksen mukaan
  • päätös on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittava henkilö on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan
  • virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

 

Tämä asiakirja on sähköisesti hyväksytty Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen asianhallintajärjestelmässä.

Allekirjoitus

Mikko Komulainen, vt. hyvinvointialuejohtaja

Organisaatiotieto

Strategia, kehittäminen ja tukipalvelut