§ 26 Asiantuntijapalvelun hankinta: Kotona asumista tukevien palveluiden Resurssienhallinnan toimintamalli

Lataa 

KEUHDno-2023-475

Päätöspäivämäärä

6.2.2023

Päätöksen tekijä

palvelujohtaja, ikäihmisten ja vammaisten palvelut

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen hallintosääntö (aluevaltuusto 8.12.2022 § 90)
Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen delegointisääntö (hyvinvointialuejohtaja 30.12.2022 § 35)

Kuvaus

Asiantuntijapalvelujen puitejärjestelyn KeuDno-2020-5668 ja sopimuksen 2020.294.4 7.5.2021 mukaisesti palvelujen hankinta ja muu sopimuksenaikainen toiminta toteutuu tilaajan hankintapäätöksen mukaisen puitejärjestelyn ja vertailun perusteella syntyneen etusijajärjestyksen mukaisesti osa-alueittain. Yksittäiset toimeksiannot toteutetaan tilaajan erillisellä tilauksella tai toimeksiantosopimuksella puitesopimuksen mukaisesti. Tilaaja voi tehdä suoria tilauksia hankintatarpeen kannalta soveltuvimmalta puitejärjestelypalveluntuottajalta. Palveluntuottajan valintaan vaikuttavat mm. toimeksiannon vaatima erityisosaaminen,aikataulu ja referenssit. KPMG Oy Ab on hyväksytty puitejärjestelyyn tuottamaan sopimuksen ja sen liitteenä olevan palvelukuvauksen osa-alueeseen 2. Palvelutuotannon asiantuntijapalvelut kuuluvia palveluita ja on osa-alueen palvelujen tuottamisessa etusijajärjestyksessä 4. sijalla.

KPMG Oy Ab:lta on pyydetty tarjousta asiantuntijapalvelutuesta Keusoten Tulevaisuuden kotona asumista tukevat palvelut iäkkäille -valtionavustushankkeelle. Käytyjen tarkentavien keskustelujen jälkeen on saatu päivitetty tarjous 24.1.2023 ja todettu, että kyseisen puitejärjestelypalveluntuottajan asiantuntijatyö on riippumaton muilla eri tuottajilla valmiina olevista työkaluista ja siten kokonaisuudessaan soveltuvin asiantuntijatyön tarpeeseen.

Tarjottu palvelu ja alustava työmääräarvio on yhteensä 27,5 htp ja tarjouksen enimmäiskustannukset ovat 23 292,50 euroa. 

Asiantuntijapalvelu koostuu seuraavista työvaiheista:

  • Projektin käynnistys sekä nyky- ja tavoiteasetanta: Taustamateriaaliin perehtyminen ja haastattelut
  • Nyky- ja tavoitetilan koostaminen ja kehittämistarpeet 
  • Resurssienhallinnan toimintamallin luonti
  • Toimintamallin kiteyttäminen ja päätös

Tämän kokonaisuuden mukainen työ toteutetaan ensisijaisesti helmi-kesäkuun 2023 aikana. Projektinjohtomallista sovitaan tarkemmin Keusoten kanssa, ja sitä muokataan tarvittaessa.

KPMG:n laskutus on sopimusaikana puitesopimuksen mukainen. Mahdollisista muista lisätöistä ja -palveluista sovitaan aina yhdessä tilaajan kanssa kirjallisesti ja etukäteen. Hallinto- tai toimistokuluja ei laskuteta erikseen. Mahdolliset matkakulut ja päivärahat laskutetaan toteutuneiden kulujen mukaisesti ja verohallinnon matkakustannusten korvausta koskevaa ohjeistusta noudattaen. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Päätös

Päätän,että asiantuntijapalvelun tuki ostetaan Tulevaisuuden kotona asumista tukevat palvelut iäkkäille -hankkeelle KPMG Oy Ab:lta 24.1.2023 päivätyn tarjouksen mukaisesti. 

 

Tämä asiakirja on sähköisesti hyväksytty Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen asianhallintajärjestelmässä.

Allekirjoitus

Mari Patronen, palvelujohtaja

Organisaatiotieto

Strategia, kehittäminen ja tukipalvelut