§ 2 Sosiaalityöntekijän virkavalinta, Mäntsälä-Pornainen aikuissosiaalityö

Lataa 

KEUHDno-2023-595

Päätöspäivämäärä

13.2.2023

Päätöksen tekijä

aikuissosiaalityön esihenkilö, Mäntsälä ja TYP-työ

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen hallintosääntö (aluevaltuusto 8.12.2022 § 90)
Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen delegointisääntö (hyvinvointialuejohtaja 30.12.2022 § 35)

Kuvaus

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen sosiaalityöntekijän virka on ollut haettavana 22.12.2022 – 26.01.2023 välisen ajan. Virka on ollut ulkoisesti haettavana hyvinvointialueen kotisivuilla sekä ulkoisilla rekrytointisivustoilla. Viran kelpoisuusehtona oli sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 7 § mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus, mutta kelpoisten hakijoiden puuttuessa haussa huomioitiin myös maisterivaiheen opiskelijat sekä henkilöt, joilla suoritettujen opintojen perusteella on riittävät edellytykset tehtävän hoitamiseen.

Virkaa haki määräaikaan mennessä 3 hakijaa, joista 3 hakijaa täytti säädetyt vuoden määräaikaisen sosiaalityöntekijän viran täyttämiseen vaadittavat kelpoisuusehdot. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot löytyvät Laura-rekrytointijärjestelmästä.  1 hakija perui hakemuksensa hakuprosessin aikana.

Haastatteluihin kutsuttiin hakemuksien ja ansiovertailun perusteella 3 hakijaa. Haastattelijoina toimivat Mäntsälä-Pornainen alueen aikuissosiaalityön esimies ja maahanmuuttopalveluiden esimies.

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun perusteella sopivin hyvinvointialueen sosiaalityöntekijän yhden vuoden määräaikaiseen virkaan on Piia Rantasalmi. Valittu on lisäksi työkokemuksensa ja osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteena kyvykkäin hoitamaan avoinna ollutta virkaa.

Virassa noudatetaan koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu henkilö esittää hyväksyttävä lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

Päätös

Päätän, että:

  • sosiaalityöntekijän määräaikaiseen virkaan valitaan Piia Rantasalmi.
  • sosiaalityöntekijän viran hoito alkaa sopimuksen mukaan
  • päätös on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittava henkilö on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan
  • virassa noudatetaan koeaikaa, koeaika on 6 kuukautta / korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta

 

Tämä asiakirja on sähköisesti hyväksytty Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen asianhallintajärjestelmässä.

Allekirjoitus

Heini Kuosmanen, Mäntsälä-Pornainen aikuissosiaalityön ja TYP-työn esimies

Organisaatiotieto

Strategia, kehittäminen ja tukipalvelut