§ 2 Päätös sitoutumisesta Sarastia Oy:n yhteishankintaan Keski-Uudenmaan rakennustarvikkeet 2023 415447

Lataa 

KEUHDno-2022-328

Päätöspäivämäärä

3.2.2023

Päätöksen tekijä

hallintojohtaja

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen hallintosääntö (aluevaltuusto 8.12.2022 § 90)
Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen delegointisääntö (hyvinvointialuejohtaja 30.12.2022 § 35)

Kuvaus

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen rautakauppa- ja puutavarahankintoja ei ole kilpailutettu. Keusote on mukana Sarastian Maksukortti yhteishankinnassa, jonka kautta on mahdollista saada hyvin rajoitetusti rautakauppatuotteita.


Keski-Uudenmaan rakennustarvikkeet yhteishankinnan kohteena ovat rautakauppa-, puutavaratuotteet ja maalaustuotteet sekä lattia- ja seinäpäällysteet.


Keski-Uudenmaan hyvinvointialue ostaa vuodessa n. 20 000€:n edestä rautakauppa- ja puutavaratuotteita.  Hankintojen kilpailutuskynnysarvo määritetään toistuvissa hankinnoissa 48kk:n ajanjaksolta. 48kk:n ajalle arvioitu ostojen arvo on n. 80 000€. Tämä ylittää Hankintalain (1397/2016) 25§:ssä määritetyn 60 000€:n kansallisen kilpailutuskynnysrajan ostettaville tavaroille.


Kyseessä on aiemmin toteutetun keskeytetyn yhteishankinnan uudelleenkilpailutus. Keski-Uudenmaan alueen kuntia on mukana yhteishankinnassa ja yhteishankinnalla voidaan saada volyymietuja kun Keski-Uudenmaan hyvinvointialue liittyy yhteishankintaan. 

1.Keusotella on mahdollisuus liittyä valmiiseen sopimukseen: Rautakauppa- ja puutavaratuotteet /Riihimäen ja Hyvinkään seudulla. Tämän osakokonaisuus voi palvella Keusoten Hyvinkään ja Tuusulan yksikköjä. Osakokonaisuuden arvioitu arvo 48kk:n ajanjaksolla on n.30 000€. Sopimustoimittaja on RTV-Yhtymä Oy.


2.Keusote voi liittyä uusiin kilpailutettaviin osakokonaisuuksiin: a) Rautakauppa- ja puutavaratuotteet/Mäntsälän seutu, b) Rautakauppatuotteet/Nurmijärven seutu, c) Rautakauppa- ja puutavaratuotteet /Järvenpään seutu. Suunniteltujen osakokonaisuuksien sisältö ja laajuus voi hieman muuttua lopullisessa tarjouspyynnössä sitoutuneiden asiakkaiden mukaan. 
 

Päätös

Päätän, että Keski-Uudenmaan hyvinvointialue sitoutuu Sarastian yhteishankintaan Keski-Uudenmaan rakennustarvikkeet 2023 415447 seuraavasti: 


1)    Sitoutumalla Rautakauppa- ja puutavaratuotteet/Riihimäen ja Hyvinkään seudulla osakokonaisuuteen, joka on valmiiksi kilpailutettu ja sopimustoimittaja on RTV-Yhtymä Oy.


2)    Sitoutumalla uusiin kilpailutettaviin osakokonaisuuksiin: a) Rautakauppa- ja puutavaratuotteet/Mäntsälän seutu, b) Rautakauppatuotteet (ja mahd. puutavaratuotteet)/Nurmijärven seutu, c) Rautakauppa- ja puutavaratuotteet /Järvenpään seutu.

Hallintojohtaja allekirjoittaa liittymisasiakirjat.

 

Tämä asiakirja on sähköisesti hyväksytty Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen asianhallintajärjestelmässä.

Allekirjoitus

Petja Harakka hallintojohtaja

Organisaatiotieto

Strategia, kehittäminen ja tukipalvelut