§ 24 Lisävastuulisän maksaminen projektisuunnittelijalle

Lataa 

KEUHDno-2023-2616

Päätöspäivämäärä

4.7.2023

Päätöksen tekijä

kotona asumista tukevien palvelujen koordinoiva esihenkilö, kotona asumisen tukipalvelut ja valvonta

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen hallintosääntö (aluevaltuusto 8.12.2022 § 90)
Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen delegointisääntö (hyvinvointialuejohtaja 30.12.2022 § 35)

Kuvaus

Alkaen 1.8.2023 projektisuunnittelija Mervi Vornanen ottaa Tulevaisuuden kotona asumista tukevat palvelut iäkkäille -hankkeen hankepäällikön tehtävistä vastuulleen 60% työajastaan. Hankepäällikön vastuita ja tehtäviä on lueteltu seuraavaksi ja kyseisiin vastuisiin tämä lisävastuulisän esitys perustuu. 

Hankepäällikkö vastaa projektin operatiivisesta johtamisesta kohti hankesuunnitelmassa asetettuja ja yhdessä sovittuja tavoitteita. Hankepäällikkö ohjaa projektiryhmien työskentelyä ja raportoi hankkeen etenemisestä hankkeen omistajalle ja ohjausryhmälle. Lisäksi hankepäällikön vastuulla on, että hanketyö vastaa organisaation strategisia tavoitteita sekä palvelualueiden asettamia tavoitteita ja suunnitelmia, jolloin tiiviistä yhteistyöstä vastaaminen on erittäin tärkeää. Hankepäällikkö on vastuussa laajoista kehittämisenkokonaisuuksista ja henkilöstön sekä asiakkaiden osallistamisesta tavoitteelliseen työskentelyyn. Hankepäällikön tehtävänä on vastata myös yleisestä hankehallinnosta (resursointi, johtaminen, talouden seuranta, viestintä ja raportointi).

Mervi Vornanen vastaa ajanjaksolla 1.8.2023-31.12.2023 60% kokonaistyöajasta (100%) hankepäällikön työtehtävistä. Tällöin hankepäällikön palkasta muodostuva lisävastuun osa on 612,99 euroa, joka maksetaan nykyisen projektisuunnittelijan tehtäväkohtaisen palkan lisäksi. 
 

Päätös

Mervi Vornaselle maksetaan lisämaksuulisä 612,99 euroa, joka maksetaan nykyisen projektisuunnittelijan tehtäväkohtaisen palkan lisäksi. 
 

 

Tämä asiakirja on sähköisesti hyväksytty Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen asianhallintajärjestelmässä.

Allekirjoitus

Marjaana Siponen, vs kotona asumista tukevien palvelujen päällikkö

Organisaatiotieto

Strategia, kehittäminen ja tukipalvelut