§ 18 Vartiointipalvelu suorahankintana Hyvinkään terveysasemalle

Lataa 

KEUHDno-2023-2823

Päätöspäivämäärä

19.7.2023

Päätöksen tekijä

avopalvelujen päällikkö

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen hallintosääntö (aluevaltuusto 8.12.2022 § 90)
Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen delegointisääntö (hyvinvointialuejohtaja 30.12.2022 § 35)

 

Kuvaus

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen Hyvinkään terveysasemalta on puuttunut paikalla oleva vartiointipalvelu. Ilman vartiointipalvelua ei terveysasemalla pystytä turvamaan asiakas- ja henkilökunnan turvallisuutta. Kilpailutetun palvelutuottaja ei tällä hetkellä pysty palvelua tuottamaan resurssipulan vuoksi. Kolmelta eri vartiointipalvelua tuottavavalta pyydettiin kirjallinen tarjous tuottaa Hyvinkään terveysasemalle paikalla olevaa vartiointia.  Yksi palvelutuottajista ilmoitti, että ei pysty palvelua tuottamaan, toinen ilmoitti, että heillä ei ole tuottaa vartiointipalvelua kiireellisenä.  Kolmas palvelutuottaja, SOL, pystyi tuottamaan pyydetyn vartiointipalvelun kiireellisenä.

Samaan aikaan on edelleen sopimus Securitaksen kanssa 3x päivässä suoritettavasta paikalla käynnistä klo 8-16 välisenä aikana on purettu yhteistyössä Securitaksen kanssa, sillä toiminta on päällekkäisenä Hyvinkään terveysaseman osalta.

sopimuksen arvo ylittää 10 000€ hankinta-ajanjaksolta.

Päätös

SOL Kiinteistöpalvelut Oy solmitaan vartiointisopimus Hyvinkään terveysasemalle. Sopimus kattaa paikalla olevan vartioinnin maanantaista perjantaihin klo 8-16 välillä. Sopimus on määräaikainen ja se voimassaoloaika on 27.6.2023-29.9.2023.  Toimeksiantoa voidaan jatkaa tarvittaessa tämän sopimuksen mukaisesti 31.5.2024 saakka.  Sopimus on tehty kiireperusteella hankintalain 40§ mukaisesti.

 

Tämä asiakirja on sähköisesti hyväksytty Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen asianhallintajärjestelmässä.

Allekirjoitus

Päivi Mäkelä-Bengs, päällikkö, avopalvelut

Organisaatiotieto

Strategia, kehittäminen ja tukipalvelut