§ 20 Asiakasohjaajan virka, työikäisten asiakasohjaus

Lataa 

KEUHDno-2023-2847

Päätöspäivämäärä

28.7.2023

Päätöksen tekijä

asiakasohjauksen päällikkö

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen hallintosääntö (aluevaltuusto 8.12.2022 § 90)
Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen delegointisääntö (hyvinvointialuejohtaja 30.12.2022 § 35)

Kuvaus

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen asiakasohjaajan vaktiuinen virka on ollut haettavana 22.6-.2.7.2023 välisen ajan. Virka on ollut ulkoisesti haettavana hyvinvointialueen kotisivuilla sekä ulkoisilla rekrytointisivustoilla. Viran kelpoisuusehtona oli sosiaalialan ammattihenkilöistä annetun lain mukaista sosiaalialan kelpoisuus (sosionomi-amk).

Virkaa haki määräaikaan mennessä 19 hakijaa, joista 16 hakijaa täytti säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot löytyvät Laura-rekrytointijärjestelmästä.
Haastatteluihin kutsuttiin hakemuksien ja ansiovertailun perusteella 5 hakijaa. Haastattelijana toimi asiakasohjauksen esihenkilö

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun perusteella sopivin hyvinvointialueen asiakasohjaajan virkaan on Pekka Karjalainen. Valittu on lisäksi työkokemuksensa ja osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteena kyvykkäin hoitamaan avoinna ollutta virkaa.

Virassa noudatetaan koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu henkilö esittää hyväksyttävä lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

Päätös

Päätän, että:

  • asiakasohjaajan virkaan valitaan Pekka Karjalainen
  • viran hoito alkaa sopimuksen mukaan
  • päätös on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittava henkilö on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan
  • virassa noudatetaan koeaikaa, koeaika on 6 kuukautta

 

Tämä asiakirja on sähköisesti hyväksytty Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen asianhallintajärjestelmässä.

Allekirjoitus

Leena Säkäjärvi, asiakasohjaajan päällikkö

Organisaatiotieto

Strategia, kehittäminen ja tukipalvelut