§ 2 Sosiaalityöntekijän määräaikainen virka sosiaali- ja kriisipäivystys

Lataa 

KEUHDno-2022-376

Päätöspäivämäärä

28.7.2023

Päätöksen tekijä

sosiaali- ja kriisipäivystyksen esihenkilö

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen hallintosääntö (aluevaltuusto 8.12.2022 § 90)
Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen delegointisääntö (hyvinvointialuejohtaja 30.12.2022 § 35)

Kuvaus

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen sosiaalityöntekijän määräaikainen virka (12kk) on ollut haettavana 10.10-20.10.2022 sekä 24.11.-8.12.2022 välisen ajan. Virka on ollut ulkoisesti haettavana hyvinvointialueen kotisivuilla sekä ulkoisilla rekrytointisivustoilla. Viran kelpoisuusehtona oli sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 7§ mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Virkaa haki määräaikaan mennessä ensimmäisessä rekrytoinnissa 1 hakija. Hakija perui hakemuksensa. Toisessa rekrytoinnissa määräaikaan tuli 5 hakemusta, joista yksi hakija täytti säädetyt kelpoisuusehdot. 
Haastatteluihin kutsuttiin hakemuksien ja ansiovertailun perusteella yksi hakijaa. Haastattelijoina toimivat sosiaali- ja kriisipäivystyksen esihenkilö sekä vastaava kriisityöntekijä. Molempien rekrytointien hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot löytyvät Laura-rekrytointijärjestelmästä. 

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun perusteella sopivin hyvinvointialueen määräaikaiseen virkaan on Piia Hiekkaranta. Valittu on lisäksi työkokemuksensa ja osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteena kyvykkäin hoitamaan avoinna ollutta virkaa.

Virassa noudatetaan koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu henkilö esittää hyväksyttävä lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

Päätös

Päätän, että:

  • määräaikaiseen sosiaalityöntekijän virkaan valitaan Piia Hiekkaranta.
  • viran hoito alkaa sopimuksen mukaan
  • päätös on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittava henkilö on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan
  • virassa noudatetaan koeaikaa, koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta

 

Tämä asiakirja on sähköisesti hyväksytty Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen asianhallintajärjestelmässä.

Allekirjoitus

Hanna Isokanagas, sosiaali- ja kriisipäivystyksen esihenkilö

Organisaatiotieto

Strategia, kehittäminen ja tukipalvelut