§ 7 Asumispalvelukoordinaattorin määräaikainen viransijaisuus 2.1.-31.12.2024

Lataa 

KEUHDno-2023-4433

Päätöspäivämäärä

7.12.2023

Päätöksen tekijä

ikääntyneiden asumispalvelujen päällikkö

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen hallintosääntö (aluevaltuusto 15.6.2023 § 28)
Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen delegointisääntö (hyvinvointialuejohtaja 30.12.2022 § 35)

Kuvaus

Keski-​Uudenmaan hyvinvointialueen asumispalvelukoordinaattorin määräaikainen virka on ollut haettavana 19.10.2023-​2.11.2023 välisen ajan. Virka on ollut ulkoisesti haettavana hyvinvointialueen kotisivuilla sekä ulkoisilla rekrytointisivustoilla. Viran kelpoisuusehtona oli sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 817/2015 AMK – tutkinto geronomi,​sosionomi tai muu vastaavaa aiempaa opistotason tutkinto sekä laillistaminen Suomesta. .
Virkaa haki määräaikaan mennessä 20 hakijaa,​joista 12 hakijaa täytti säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden koulutus-​ja työkokemustiedot löytyvät Laura-​rekrytointijärjestelmästä. Haastatteluihin kutsuttiin hakemuksien ja ansiovertailun perusteella 6 hakijaa. Haastattelijoina toimivat koordinoiva esihenkilö ja asumispalvelukoordinaattori. Hakemusten,​haastattelujen ja ansiovertailun perusteella sopivin hyvinvointialueen asumispalvelukoordinaattorin määräaikaiseen virkaan on Henna Vehmas. 

Samasta hakuprosessista valittiin myös toinen työntekijä asumispalvelukoordinaattorin määräaikaiseen viransijaisuuteen. Hänen viransjaisuus koostuu Ikvan valvontayksikön vuosilomasijaisuuksista. 

Virassa noudatetaan koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen saakka,​kunnes valittu henkilö esittää hyväksyttävä lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

Päätös

Päätän,​että:


asumispalvelukoordinaattorin määräaikaiseen virkaan, vuosilomasijaisuuksiin ajalla 2.1.-31.12.2024, valitaan geronomi Karoliina Vainikainen. Viran hoito alkaa sopimuksen mukaan 2.1.204, mutta on ehdollinen siihen saakka,​kunnes valittava henkilö on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan. Virassa noudatetaan koeaikaa,​koeaika on 6 kuukautta.

 

Tämä asiakirja on sähköisesti hyväksytty Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen asianhallintajärjestelmässä.

Allekirjoitus

Johanna Kiianmies, ikäihmisten ympärivuorokautisten palvelujen päällikkö

Organisaatiotieto

Ikäihmisten ja vammaisten palvelut