§ 19 APULAISYLILÄÄKÄRI, Kotiin ja kuntoutukseen annettava lääketieteellinen tuki

Lataa 

KEUHDno-2024-1657

Päätöspäivämäärä

16.4.2024

Päätöksen tekijä

sairaalapalvelujen päällikkö

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen hallintosääntö (aluevaltuusto 14.12.2023 § 69)
Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen delegointisääntö (hyvinvointialuejohtaja 30.12.2022 § 35)

Kuvaus

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen apulaisylilääkärin virka on ollut haettavana 14.3.2024-28.3.2024 välisen ajan. Virka on ollut ulkoisesti haettavana hyvinvointialueen kotisivuilla sekä ulkoisilla rekrytointisivustoilla. Viran kelpoisuusehtona oli soveltuvan alan erikoislääkärin tutkinto (laki terveydenhuollon ammattilaisista) sekä ammattinimikkeen laillistaminen Suomessa.

Virkaa haki määräaikaan mennessä yksi (1) hakija, joka täytti säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijan koulutus- ja työkokemustiedot löytyvät Laura-rekrytointijärjestelmästä. 

Haastatteluun kutsuttiin hakemuksien ja ansiovertailun perusteella yksi (1) hakija. Haastattelijoina toimivat vt. ylilääkäri ja sairaalapalvelujen päällikkö. 

Hakemuksen, haastattelun ja ansiovertailun perusteella sopivin hyvinvointialueen apulaisylilääkärin virkaan on Maxim Ukkonen. Valittu on lisäksi työkokemuksensa ja osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteena kyvykkäin hoitamaan avoinna ollutta virkaa.

Virassa noudatetaan koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu henkilö esittää hyväksyttävä lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

Päätös

Päätän, että:

  • apulaisylilääkärin virkaan valitaan Maxim Ukkonen
  • apulaisylilääkärin viran hoito alkaa sopimuksen mukaan
  • päätös on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittava henkilö on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan
  • virassa noudatetaan koeaikaa, koeaika on 3 kuukautta 

 

Tämä asiakirja on sähköisesti hyväksytty Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen asianhallintajärjestelmässä.

Allekirjoitus

Katariina Korhonen, sairaalapalvelujen päällikkö

Organisaatiotieto

Strategia, kehittäminen ja tukipalvelut