§ 39 VALVONTAKOORDINAATTORI, Keusoten laatu- ja valvontapalvelut

Lataa 

KEUHDno-2024-1709

Päätöspäivämäärä

17.4.2024

Päätöksen tekijä

johtajaylilääkäri, tutkimus- ja kehitysjohtaja

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen hallintosääntö (aluevaltuusto 14.12.2023 § 69)
Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen delegointisääntö (hyvinvointialuejohtaja 30.12.2022 § 35)

Kuvaus

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen valvontakoordinaattorin virka on ollut haettavana 14.3.2024-28.3.2024 välisen ajan. Virka on ollut ulkoisesti haettavana hyvinvointialueen kotisivuilla sekä ulkoisilla rekrytointisivustoilla. Viran kelpoisuusehtona oli  soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta sosiaali- tai terveydenhuollon alalta sekä soveltuvuus tehtävään. 

Virkaa haki määräaikaan mennessä 49 hakijaa, joista 39 hakijaa täytti säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot löytyvät Laura-rekrytointijärjestelmästä. Yksi (1) hakija perui hakemuksensa hakuprosessin aikana.

Haastatteluihin kutsuttiin hakemuksien ja ansiovertailun perusteella neljä (4) hakijaa. Haastattelijoina toimivat laatupäällikkö ja TKIO -palvelujen kehittämispäällikkö. 

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun perusteella sopivin hyvinvointialueen valvontakoordinaattorin virkaan on Heidi Ahlberg. Valittu on lisäksi työkokemuksensa ja osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteena kyvykkäin hoitamaan avoinna ollutta virkaa.

Virassa noudatetaan koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu henkilö esittää hyväksyttävä lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

Päätös

Päätän, että:

  • valvontakoordinaattorin virkaan valitaan Heidi Ahlberg
  • valvontakoordinaattorin viran hoito alkaa sopimuksen mukaan
  • päätös on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittava henkilö on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan
  • virassa noudatetaan koeaikaa, koeaika on 6 kuukautta

 

Tämä asiakirja on sähköisesti hyväksytty Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen asianhallintajärjestelmässä.

Allekirjoitus

Sirpa Salinto, vs. johtajaylilääkäri, tutkimus- ja kehitysjohtaja

Organisaatiotieto

Strategia, kehittäminen ja tukipalvelut