§ 17 Tilapäisen kotihoidon palveluseteli tuottajan hakemuksen hyväksyminen / Hoiva Taucher Oy

Lataa 

KEUHDno-2024-1846

Päätöspäivämäärä

24.4.2024

Päätöksen tekijä

kotona asumista tukevien palvelujen koordinoiva esihenkilö, kotona asumisen tukipalvelut ja valvonta

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen hallintosääntö (aluevaltuusto 25.1.2024 § 4)
Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen delegointisääntö (hyvinvointialuejohtaja 11.4.2024 § 16)

Kuvaus

Hoiva Taucher Oy on toimittanut hakemuksen tilapäisen kotihoidon palvelusetelituottajaksi pyydettyine liitteineen Palse.fi -portaaliin 9.4.2024.

Hoiva Taucher Oy täyttää sosiaali- ja terveydenhuollon palvelusetelistä annetun lain 5 §:n mukaiset edellytykset, joten hakemus voidaan hyväksyä.

Päätös

Päätän, että Hoiva Taucher Oy hyväksytään tilapäisen kotihoidon palvelusetelituottajaksi ja merkitään sähköiseen Effector-järjestelmään, jonka jälkeen yrityksenne tulee näkyviin asiakkaalle palveluntuottajavertailuun palse.fi -portaaliin.

Palvelutuottajan tiedot julkaistaan palvelutuottajarekisterissä www.palse.fi

Palveluntuottajan tulee pitää yritystään koskevat tiedot ajan tasalla palse.fi- portaalissa. Omavalvontasuunnitelma tulee tehdä sähköisesti. Se on julkaistava julkisessa tietoverkossa tai muulla sen julkisuutta edistävällä tavalla ja pidettävä nähtävänä palveluyksikössä. Omavalvontasuunnitelma tulee tarkistaa vuosittain ja päivittää aina tilanteen muuttuessa.

Palvelutuottaja on palvelusetelijärjestelmän puitteissa palvelua tuottava, Sosiaali- ja terveydenhuollon valvontaa koskevan lain (741/2023), mukainen palvelun tuottaja.

Palveluntuottaja sitoutuu täyttämään palvelusetelilain (569/2009) 5 §:n mukaiset yleiset ehdot sekä kaikessa toiminnassaan noudattamaan Keusoten palveluseteleille vahvistamaa yleistä sääntökirjaa ja Tilapäisen kotihoidon palvelukohtaista sääntökirjaa. 

 

Tämä asiakirja on sähköisesti hyväksytty Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen asianhallintajärjestelmässä.

Allekirjoitus

Marjaana Siponen, koordinoiva esihenkilö, Kotona asumisen tukipalvelut ja valvonta

Organisaatiotieto

Ikäihmisten ja vammaisten palvelut