§ 5 Sosiaalityöntekijän määräaikaiset virat, perhesosiaalityö Nurmijärvi, Tuusula

Lataa 

KEUHDno-2024-1466

Päätöspäivämäärä

11.4.2024

Päätöksen tekijä

perhesosiaalityön esihenkilö

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen hallintosääntö (aluevaltuusto 14.12.2023 § 69)
Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen delegointisääntö (hyvinvointialuejohtaja 30.12.2022 § 35)

Kuvaus

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen sosiaalityöntekijän vakituiset virat sekä määräaikainen virka perhesosiaalityöhön ovat olleet avoimessa haussa ajalla 25.1.-7.3.kolmesti kahden viikon ajan kyseisenä aikana. Virat on ollut ulkoisesti haettavana hyvinvointialueen kotisivuilla sekä ulkoisilla rekrytointisivustoilla. Viran kelpoisuusehtona oli sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 7 § mukainen sosiaalityöntekijän tutkintoa. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa viransijaisuuteen huomioimme myös sosiaalityön maisteriopinnoissa olevat opiskelijat.

Virat saatu täytettyä viimeisestä rekrytoinnista, joista 2 hakijaa täytti säädetyt sijaiskelpoisen kelpoisuusehdot. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot löytyvät Laura-rekrytointijärjestelmästä. 
Haastattelijoina toimi rekrytoinneissa koordinoiva esihenkilö ja viimeisessä rekrytoinnissa myös perhesosiaalityön esihenkilö. 

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun perusteella sopivin hyvinvointialueen sosiaalityöntekijän määräaikaisiin virkoihin Sanna Säijälä (Nurmijärvi) ja Tiia Uusitalo (Tuusula). Valitut on lisäksi työkokemuksensa ja osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteena kyvykkäin hoitamaan avoinna ollutta virkaa.

Virassa noudatetaan koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu henkilö esittää hyväksyttävä lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

Päätös

Päätän, että:

  • Sanna Säijälä ajalle 1.4.2024-31.3.2025.
  • Tiia Uusitalo ajalle 1.5-31.8.2024.
  • päätös on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittava henkilö on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan
  • virassa noudatetaan koeaikaa, koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta

 

Tämä asiakirja on sähköisesti hyväksytty Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen asianhallintajärjestelmässä.

Allekirjoitus

Kaisa Juhkov, perhesosiaalityön esihenkilö

Organisaatiotieto

Strategia, kehittäminen ja tukipalvelut