§ 2 Päätös oman tehtävän ohella hoidettavasta lisätehtävästä maksettavasta korvauksesta / Aikuissosiaalityön tiimivastaava

Lataa 

KEUHDno-2024-1909

Päätöspäivämäärä

29.4.2024

Päätöksen tekijä

aikuisten mielenterveys-, päihde- ja sosiaalipalvelujen päällikkö

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen hallintosääntö (aluevaltuusto 14.12.2023 § 69)

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen delegointisääntö (hyvinvointialuejohtaja 30.12.2022 § 35)

Kuvaus

Maahanmuuttajapalveluiden esihenkilö on toisissa tehtävissä 1.3.2024 alkaen ja hänen tilalleen eikä hänen tilalleen ole vielä rekrytoitu uutta lähiesihenkilöä vastaamaan toiminnasta. Esihenkilötyötä hoidetaan väliaikaisjärjestelyin ainakin 31.12.2024 saakka. Ammatillisen asiakastyön sujumisen turvaamiseksi alueelle on päätetty ottaa väliaikaisesti tiimivastaava tukemaan esihenkilötyötä sekä työntekijöiden asiakastyötä. Tiimivastaavan tehtävänä on mm. ammatillinen asiakastyön ohjaus, tiimien vetäminen ja verkostoihin osallistuminen sopimuksen mukaan, asiakastyön linjaaminen ja päätösten allekirjoittaminen delegointisäännön puitteissa, erilaiset toiminnan seurantaan ja tilastointiin liittyvät esihenkilöä avustavat tehtävät, tarvittaessa perehdytykseen osallistuminen, esihenkilön tiedottaminen yksikköä koskevista oleellisista asioista sekä muut esihenkilön määräämät tehtävät.

Tiimivastaava käyttää tarvittaessa - päällikön kanssa erikseen ja etukäteen sopien - päätösten allekirjoittamisessa sosiaalityöntekijän tavanomaista päätösoikeutta laajempaa harkintaa. Tiimivastaavan tehtävä on määräaikainen ajalle 1.3.-31.12.2024. Tehtävästä maksetaan erilliskorvaus 140e/kk. 

Päätös

Päätän, että sosiaalityöntekijä Andreas Baldschun toimii maahanmuuttajapalvelujen tiimivastaavana ajalla 1.3.-31.12.2024. 

Tehtävästä maksetaan erilliskorvaus 140e/kk. 

 

Tämä asiakirja on sähköisesti hyväksytty Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen asianhallintajärjestelmässä.

Allekirjoitus

Nina Tommola, Aikuisten päihde-, mielenterveys- ja sosiaalipalvelujen päällikkö
 

Organisaatiotieto

Strategia, kehittäminen ja tukipalvelut