§ 4 Soosialiohjaajan määräaikainen virka (vuorotteluvapaa), vammaispalvelut

Lataa 

KEUHDno-2024-1307

Päätöspäivämäärä

17.7.2024

Päätöksen tekijä

vammaissosiaalityön esihenkilö

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen hallintosääntö (aluevaltuusto 25.1.2024 § 4)
Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen delegointisääntö (hyvinvointialuejohtaja 11.4.2024 § 16)

Kuvaus

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen sosiaaliohjaajan määräaikainen virka (5kk) on ollut haettavana 18.1.-1.2.2024 välisen ajan. Virka on ollut ulkoisesti haettavana hyvinvointialueen kotisivuilla sekä ulkoisilla rekrytointisivustoilla. Viran kelpoisuusehtona oli sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosionomi AMK- tutkinto. Lisäksi edellytettiin henkilöltä vuorotteluvapaan sijaisuuteen edellytettäviä asioita. 

Virkaa haki määräaikaan mennessä 3 hakijaa, joista hakijat täytti säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot löytyvät Laura-rekrytointijärjestelmästä.

Haastatteluihin kutsuttiin hakemuksien ja ansiovertailun perusteella kaksi hakijaa. Haastattelijoina toimi soaialittyön esihenkilö-

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun perusteella sopivin hyvinvointialueen sosiaaliohjaajan virkaan on  Niina Lyhykäinen. Valittu on lisäksi työkokemuksensa ja osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteena kyvykkäin hoitamaan avoinna ollutta virkaa.

Virassa noudatetaan koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu henkilö esittää hyväksyttävä lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

Päätös

Päätän, että:

  • määräaikaiseen sosiaaliohjaajan virkaan valitaan Niina Lyhykäinen.
  • viran hoito alkaa sopimuksen mukaan
  • päätös on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittava henkilö on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan
  • virassa noudatetaan koeaikaa, koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta

 

Tämä asiakirja on sähköisesti hyväksytty Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen asianhallintajärjestelmässä.

Allekirjoitus

Lea Finer, sosiaalityön esihenkilö

Organisaatiotieto

Strategia, kehittäminen ja tukipalvelut